Køletransport med stor omhyggelighed

​Hos SK Transport er vi ikke blot specialister i almindelige transportopgaver. Vi har også stor kompetence inden for køletransport og varmetransport af fødevarer. Vi er beliggende i Esbjerg, men vi har kunder i hele Danmark. Særligt finder vi vores kunder blandt dem, der bor i Varde og Vestjylland.

Med omhyggelighed og stor respekt varetager vi dine køletransportopgaver for dig, så du ikke skal frygte for transporten. Vi lægger stor vægt på, at du skal føle dig tryg ved vores service, og derfor er vi hele tiden i tæt dialog med dig som kunde.

​Få hjælp til din køletransport

Med biler, der er indrettet til at kunne varetage køletransportopgaver, tager vi med glæde imod sådanne opgaver. Det er ikke kun vores biler, der er eksperter i denne form for transport. Vores chauffører har også bred kompetence inden for området, og de ved derfor lige, hvordan varerne skal håndteres.

Vi kører med mindre pakker såvel som pallelæs, når det kommer til transport af varer, der skal ligge på køl. Vi kan derfor klare det meste.

​​Hvis du skal have foretage køletransport i Esbjerg eller i omegnen, kan du finde priser fra 200 kr. Hvis du skal have foretaget denne type transport uden for Esbjerg og omegn, vil prisen ligge på 12 kr. pr/km. Vores priser er fornuftige, og vi passer derfor til de fleste budgetter.

​Kontakt os for et tilbud på køletransport

Ønsker du at høre, hvad det er, at vi helt præcis kan tilbyde dig, når det kommer til køletransport, skal du endelig kontakte os. Vi finder gerne frem til et uforpligtende tilbud, når du stiller os din opgave. Du kontakter os på telefon 42 12 36 00 eller mail post@sk-transportservice.dk.