Møbeltransport

Søger du professionel og sikker møbeltransport, så er SK Transportservice ApS i Esbjerg det helt rette valg. Vi har stor erfaring med transport af møbler, kunst, paller, antikviteter, auktionsvarer og meget andet for både privat og erhverv i hele Danmark. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med deres flytteopgaver. Når du vælger SK Transportservice ApS, som dit transportfirma, gør vi alt vi kan for at transporten bliver til en god oplevelse, der dækker dine behov til en fornuftig pris. 

Sikker transport af dine møbler

Når vi foretager transport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Derfor sætter vi en stor ære i at udføre professionel transport, hvor sikkerhed er i fokus. Vores chauffører har alle sikkerhedscertifikater, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder. Vi bruger kun vores egne chauffører, som både taler og skriver dansk. 

Pålidelig og punktlig møbeltransport

Vi lægger stor vægt på at opretholde vores kunders tillid ved konsekvent at overholde aftaler og tidsplaner. Når du vælger SK Transportservice ApS som dit foretrukne transportfirma, kan du være sikker på, at din transportopgave vil blive håndteret med den højeste grad af professionalisme og præcision.

Vi forstår, at forsinkelser kan have konsekvenser, og derfor gør vi alt, hvad vi kan, for at undgå dem. Vi holder løbende kontakt med vores kunder for at give opdateringer om transportens fremdrift og forventet ankomsttid. Hvis der skulle opstå uforudsete forsinkelser, informerer vi dig øjeblikkeligt og arbejder sammen med dig for at finde den bedst mulige løsning.

Indhent et tilbud på møbeltransport

Vi tilbyder at udfører en bred vifte af transportopgaver for kunder i Esbjerg og resten af Danmark. Har du brug for hjælp til møbeltransport er du velkommen til at ringe til os på tlf 42 12 36 00 eller skrive en mail til os på Booking@sktransportservice.dk. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Kunde afhentning
Kunde levering
Detaljer
Faktura