Søger du professionel møbeltransport i hele Danmark, så er SK Transportservice det helt rette valg. Vi har stor erfaring med transport af møbler, kunst, paller, antikviteter, auktionsvarer og meget andet for både private og erhverv, og vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med deres opgaver. Når du vælger SK Transportservice som dit transportfirma, gør vi alt vi kan for at møbeltransporten bliver til en god oplevelse, der dækker dine behov til en fornuftig pris. 
 
Når vi foretager transport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Netop derfor sætter vi en stor ære i, at udføre professionel transport, hvor sikkerheden er i fokus. Vores chauffører har alle sikkerhedscertifikater, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder. Vi bruger kun vores egne chauffører, som både taler og skriver dansk.
 
Vi tilbyder at udføre en bred vifte af transportopgaver for kunder i hele Danmark. Har du brug for hjælp til møbeltransport er du velkommen til at ringe til os på tlf 42 12 36 00 eller skrive en mail til os på Booking@sktransportservice.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan skrive til os.