Søger du professionel og sikker møbeltransport i hele Danmark, så er SK Transportservice det helt rette valg. Vi har stor erfaring med transport af møbler, kunst, paller, antikviteter, auktionsvarer og meget andet for både privat og erhverv. Vi har allerede hjulpet mange tilfredse kunder med deres flytteopgaver. Når du vælger SK Transportservice, som dit transportfirma, gør vi alt vi kan for at transporten bliver til en god oplevelse, der dækker dine behov til en fornuftig pris. 

Sikker transport af dine møbler

Når vi foretager transport for vores kunder, forstår vi det ansvar der ligger i at skulle transportere kundernes personlige ejendele. Netop derfor sætter vi en stor ære i, at udføre professionel transport, hvor sikkerhed er i fokus. Vores chauffører har alle sikkerhedscertifikater, så du kan være sikker på, at dine ejendele er i sikre hænder. Vi bruger kun vores egne chauffør, som både taler og skriver dansk. 

Indhent et tilbud på møbeltransport

Vi tilbyder at udfører en bred vifte af transportopgaver for kunder i hele Danmark. Har du brug for hjælp til møbeltransport er du velkommen til at ringe til os på tlf 42 12 36 00 eller skrive en mail til os på Booking@sktransportservice.dk. Vi har også en kontaktformular, hvor du kan skrive til os. 

UDFYLD FORMULAREN

Kunde afhentning
Kunde levering
Detaljer
Faktura