Leje af flyttebil

Hos SK Transportservice tilbyder vi leje af flyttebil. Du finder os placeret i byen Esbjerg, hvor vores primære kunder befinder sig her, men vi kører også i Varde og Vestjylland. Vi varetager dog opgaver i hele Danmark, og du skal derfor ikke være bange for at kontakte os, uanset hvor du befinder dig i landet.

​Lej en flyttebil hos os, og så kan du være sikker på at låne en bil, der kan klare lidt af hvert. Vi har stor erfaring med transportopgaver, og derfor ved vi også, hvad en flyttebil skal kunne klare.

Er det ikke leje af flyttebil du søger, tilbyder vi gerne at stå for dine flytteopgaver. Vi udfører professionel flyttetransport for både private- og erhvervskunder i hele landet.

Hvor stor en flyttebil skal jeg bruge?​

Hvis du står med en opgave, som du selv ønsker at varetage, er det muligt for dig at leje en flyttebil hos os. Der findes mange forskellige flyttebiler, og hvor stor flyttebilen skal være, kommer an på, hvad du skal have flyttet, og hvor stort og tungt det er.

​Den flyttebil, vi kan tilbyde dig, har indvendige mål, der lyder på 210 x 410 x 225 cm. Den har en lasteevne på 1.250 kg og en totalvægt på 3.500 kg. Prisen herpå lyder på 750 kr inkl. moms pr. dag + diesel. Prisen er inklusiv de første 100 km, forsikring og moms. Efter de første 100 km vil du skulle betale 2,50 kr pr/km inkl. moms.

​Du finder ydermere en selvrisiko på 5.000 kr.

Kontakt os angående leje af flyttebil

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi helt præcist kan tilbyde dig, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og i samarbejde med dig finder vi frem til en billig pris på leje af flyttebil.

Kontakt os på telefon 42 12 36 00, eller e-mail post@sktransportservice.dk.