Om SK Transportservice

SK Transportservice ApS blev stiftet i 2017 af Karar Abbas & Samed Keten, hvor det hovedsageligt kun var en flytteforretning. I 2019 blev det til 4 ansatte og vi begyndte så småt at levere møbler rundt i hele landet, da vi havde en del flytteopgaver udenfor byerne. Det tog rigtig fat i året 2021, hvor det blev til 14 ansatte og 9 biler. I dag håndterer vi omkring 10.000 leveringer om året. Firmaet har base i Esbjerg og ligger vægt på at levere en pålidelig, effektiv og omhyggelig transport og flytning af dine ejendele. Vi behandler altid varerne, som var de vores egne. Alle medarbejdere er sikkerhedsgodkendt og har de nødvendige sikkerhedscertifikater.

​Vision

Vores vision er at SK Transportservice ApS bliver en landsdækkende virksomhed indenfor kurerkørsel, møbeltransport, stykgods, lagerhotel og flyttetransport. 

Værdier

Kvalitet betyder for os, at vores kunder kan forvente en fejlfri leverance af godset. Det er vigtigt, at kunden altid får en optimal oplevelse, som er afstemt efter kundens ønsker og behov.

​Mission

Vi vil give vores kunder transportsystem, der er sikker, pålidelig, effektiv og tilfredsstillende både for privat og erhverv.