Skal du starte på nyt studie eller er du ved afslutte dit studie på et af de mange uddannelsessteder i Danmark? I så fald, kunne studenter flytning være løsningen til dig. En studenter flytning er ikke kun en smart flytte-metode, det er også en klimavenlig måde at flytte på.


Flytningen foregår ved at man går flere sammen om én flyttevogn, hvor man hver især har sine ting i flyttevognen. Sådan passer man på miljøet samtidig med at man får overstået den praktiske flytning.


Vi kører rundt i hele Danmark, hvor vi servicerer de mange studerende - Der er som udgangspunkt 1 flyttemand med, hvor du selv hjælper til med at pakke bilen. Priserne afhænger af hvilken form for levering og afhentning du ønsker. Har du dine ting klar vi kantstenen, så kan du spare nogle penge den vej igennem. På samme måde kan du spare ved at lade dine ting blive leveret ved kantstenen og så selv bære tingene op.

Et eksempel på en studenter flytning kunne være:

  • 5-10 flyttekasser
  • Seng
  • Bord med 4 stole
  • Cykel
  • Sofa


Dette har en estimeret pris på 2950 inklusiv moms.

Kontakt os for at høre mere

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din flytning, er du velkommen til at ringe til os på tlf 42 12 36 00 eller skrive en mail til os på Booking@sktransportservice.dk. Vi har også en kontaktformular, som du gerne må udfylde.