Kurerkørsel til effektiv transport

Vi har mange års erfaring med eksprestransport og hasteleveringer af alle slags pakker, dokumenter og mere. Hos SK Transportservice ApS tilbyder vi effektiv kurerkørsel og eksprestransport i Esbjerg og omegn.

Grøn kurerkørsel

Hos SK Transportservice ApS arbejder vi på at få oprettet en ny form for kurer/hastetransport. Dette prøver vi at gøre ved at give kunden 50% rabat og vente til dagen efter. Det vil skåne miljøet for en del CO2. Kunden vil både bidrage til den grønne omstilling og få det til en billigere pris. Ring endelig nærmere for at høre. 

Vi udfører en bred vifte af transportopgaver for privat- og erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet:

Bred kompetence inden for kurerkørsel​

Vores chauffører har alle sikkerhedscertifikater, og du skal derfor ikke være bange for at lægge din transport i vores hænder. Vores mål er at sikre dig, at dine varer kommer sikkert fra A til B.

Vi behandler altid dine ejendele og varer, som var det vores egne, hvilket vil sige, at påpasselighed og respekt er to vigtige nøgleord for os.

​​Du finder flere forskellige priser på kurerkørsel hos os, og forhåbentlig kan vi finde en pris, der passer til dit budget og behov. Vi har priser fra 8-12 kr./ pr. km, og har du en transportopgave i eller i omegnen af Esbjerg, kan vi finde en pris fra 200 kr.

Kontakt din kurer for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for kurerkørsel, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 42 12 36 00 eller e-mail Booking@sktransportservice.dk.