Hos SK Transportservice tilbyder vi effektiv kurerkørsel af høj kvalitet. Vi befinder os i Esbjerg, men vi har kunder i blandt andet Varde, Vestjylland og hele Danmark.

​Vi tilbyder pålidelig og tillidsfuld håndtering af dine breve, pakker, paller med mere, og derfor er vi en oplagt mulighed, når du leder efter en kurer. Med vores service tilbyder vi kurerkørsel af både breve, pakker og paller. Har du noget, der skal hasteleveres, kan vi afhente og levere samme dage.

Vi udfører en bred vifte af transportopgaver for privat og erhvervskunder. Vi tilbyder blandt andet:

Bred kompetence inden for kurerkørsel​

Vores chauffører har alle sikkerhedscertifikater, og du skal derfor ikke være bange for at lægge din transport i vores hænder. Vores mål er at sikre dig, at dine varer kommer sikkert fra A til B.

Vi behandler altid dine ejendele og varer, som var det vores egne, hvilket vil sige, at påpasselighed og respekt er to vigtige nøgleord for os.

​​Du finder flere forskellige priser på kurerkørsel hos os, og forhåbentlig kan vi finde en pris, der passer til dit budget og behov. Vi har priser fra 8-12 kr./ km., og har du en transportopgave i eller i omegnen af Esbjerg, kan vi finde ud af en pris fra 200 kr.

Kontakt din kurer for et uforpligtende tilbud

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig indenfor kurerkørsel, er du meget velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Du kan kontakte os på telefon 42 12 36 00 eller e-mail post@sktransportservice.dk.