Transport af farligt gods

SK Transportservice ApS tilbyder transport af farligt gods og andet specialtransport. Vi har base i Esbjerg, men udfører gerne transportopgaver i Varde, Vestjylland og i resten af Danmark. Har du brug for hjælp til andre former for specialtransport, kan vi også sagtens være behjælpelige.

Vi yder altid en hurtig, professionel og sikker service når det kommer til godstransport. Vi udfører mange transportopgaver for det danske erhverv og vi sætter en ære i, at levere kvalitetsbevidst transportarbejde til kundens fulde tilfredshed.

Udover transport af farligt gods, udfører SK Transportservice ApS desuden flyttetransportkurerkørsel og køletransport. Vi tilbyder også udlejning af flyttebiler, der kan klare enhver flytteopgave.

Transport af farligt gods ind- og udland

Transport af farligt gods kan for eksempel være af brandfarlige væsker. Vi må bl.a. køre med fareklasser: 1-2-3-4-5-6-8-9 inden for ADR farligt gods. Vores chauffører er veluddannede og besidder alle de gældende sikkerhedscertifikater til at håndtere transport af farligt gods. Vi kører med både små og store forsendelser i Esbjerg og omegn, men tilbyder også transport i resten af landet, samt kørsel til udlandet

Få et gratis tilbud på transport af farligt gods

Hvis du ønsker at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig omkring kørsel med farligt gods, er du velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os i dag på telefon 42 12 36 00 eller e-mail Booking@sktransportservice.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular på siden, så hører du fra os snarest muligt.